İnstagram ile Ayda 4.300 TL Para Kazanma Hemen Öğren

 

İnstagram ile Ayda 4.300 TL Para Kazanma Hemen Öğren


İnstagramdan para kazanmak bir çoğumuz için hayal olsada biraz çaba ve sabır ile kısa sürede gelir elde edebilirsiniz. İnstagramdan para kazanmak için çeşitli yollar bulunmaktadır. Bu yazımızda sizlere İnstagramdan para kazanmak için fikirler ve tavsiyeler vereceğiz.



İnstagram'da Para Kazanma Nasıl Gerçekleşiyor ?

İnstagramdan para kazanmak için birçok yol vardır önemli olan sizin hangi yolu seçeceğinizdir. En basit yöntem olarak sayfa kasıp reklam almak gelsede bir çok farklı yöntemlerle İnstagramdan para kazanabilirsiniz.


İnstagram Gelir Modelleri 

İnstagramdan para kazanmak bir çok gelir modelleri bulunmaktadır bunlardan çoğu gayret gerektirsede basit yöntemlerler de ayda 4000 TL gibi yüksek rakamlarda para kazanabilirsiniz. Yazımızın devamında sizlere anlatacağım gelir modellerinden size uygun olanı seçip evde oturduğunuz yerden para kazanabileceksiniz.


İnstagram Reklamları İle Para Kazanma

İnstagramdan para kazanmak için en çok kullanılan yöntem reklam yayınlayarak para kazanma yöntemidir. Bu yöntemi kullanmak için ilk önce belirli bir takipçi ve aktifliğe ulaşmanız gerekmektedir. Takipçi sayısından çok takipçi aktifliği daha önemlidir. 50 bin takipçisi olan bir sayfa 10 bin takipçisi olan sayfadan daha az kazanabilir, bunun nedeni takipçilerin etkileşimidir. İnstagramdan para kazanmak için en önemli noktalardan bir tanesi budur.


İnstagram Reklamları İle Para Kazanmak İçin Ana Kurallar:

İnstagram Takipçilerinize Değer Verin
Takipçilerinizi sadece para kaynağı olarak görmeyin onlarla etkileşim halinde olup, istekleri yerine getirmeye çalışın, unutmayın İnstagramdan para kazanmak için takipçilerinizin etkileşimi çok önemli..!

İnstagram Takipçi Sayınızı Arttırın

Her ne kadar takipçi sayısından ziyade etkileşim önemli desekde fazla takipçi sayısı daha çok İnstagramdan para kazanmanızı sağlayacaktır. İnstagram takipçi sayımı nasıl arttırırım diyorsanız daha önce yazdığımız makaleyi okumanızı tavsiye ediyoruz.


İnstagram, Güncel Sayfaları Ön Plana Çıkarır

Güncel olmak içeriklerinizin daha çok kişiye ulaşmasını sağlayacaktır, İnstagram güncel sayfaları ana sayfada gösterime sokar ne kadar çok etkileşim o kadar çok takipçi ve para demektir. Unutmayın burada sadece siz kazanmayacaksınız İnstagram sizin üzerinizden para kazanmak isteyecektir.


İnstagram Komisyon (Affilate) İle Para Kazanma

İnstagramdan para kazanmak için en çok kullanılan ve kazandıran yöntem komisyonlu kazanç yöntemidir.En çok kazandıran yöntem olmasına rağmen en az kullanılan yöntemdir bunun sebebi ise uzun vadede kazandırmasıdır.Tabiki takipçi sayınız çoksa kısa vadede komisyon yöntemi ile para kazanabilirsiniz. Affilate ile İnstagramdan para kazanmak için açılmış bir çok site var.İstediğin siteden seçtiğiniz ürünü takipçilerinize tanıtarak ve siteden aldığınız linki takipçilerinizle paylaşarak para kazanabilirsiniz.Ürün 100 TL iste yüzde yirmi komisyonla ürün başına 20 TL kazanabilirsiniz.İnstagram fenomenlerinin en çok kullandığı yöntem olan  Affilate ile İnstagramdan para kazanma yöntemi daha çok yüksek takipçili hesaplara hitap ediyor.


İnstagramda Satış Yaparak Para Kazanma

İnstagramda satış yaparak para kazanma biraz ticari zeka gerektirsede herkesin evde para kazanmasını sağlayacak en etkili yollardan bitanesidir.Toptancılardan veya ucuza bulduğunuz bir ürünü alıp üzerine kar marjı koyarak satabilirsiniz,Örneğin 20 TL ye alınan tesbih  100 TL ye satılabiliyor.İnstagramda satış yapmak için iyi bir ürün seçerseniz oturduğunuz yerden yüksek miktarlarda para kazanabilirsiniz.


İnstagram Sayfası Satarak Para Kazanma

İnstagram sayfa satışı yapmak en kolay yöntemlerden bitanesidir, yapmanız gereken tek şey belirli bir konuda instagram sayfası açmak örneğin fitness, ikinci el araç satış vb.. gibi sayfalar açıp sizlere sunduğumuz taktiklerle takipçi sayınızı arttırabilirsiniz.


İnstagram sayfanızı satmak için kurduğunuz için aynı anda bir çok hesap kasabilirsiniz.İnternetten fiyatlara baktığımızda 50 bin takipçili bir hesabı 3 bin tl gibi bir meblaya satabilirsiniz, tabi aynı anda birçok hesap kastığımızı düşündüğümüzde elimizi yüksek meblağda para geçecektir.

"En popüler Instagram etiketleri 2021"





Next Post Previous Post
No Comment
Yorum Yap
comment url