İnstagram Takipçi Sayımı Nasıl Arttırırım?

 


İnstagram Takipçi Sayımı Nasıl Arttırırım?


İnstagram takipçi sayısını nasıl arttırırım ? sorusunun cevabı sanıldığı kadar zor değil!
İnstagram sayfanızı daha geniş bir kitleye yaymak isterseniz makalemizin sonunda amacınıza ulaşmış olacaksınız. Bir çok sitede sizlere vaadedilen yöntemleri unutunuz makalemizdeki yöntemleri uygulayarak istediğiniz takipçiyi kasıp ek gelir elde edebileceksiniz.






Hastagh Kullanımı


İnstagram takipçi sayısını arttırmak için en önemli faktör hashtag kullanımıdır, ister kişisel hesabınız olsun ister markanızı sosyal medya hesabı olsun instagramda takipçi arttırmak için en hızlı ve kolay yöntemdir. İnstagram gönderilerine 30 tane hashtag kullanılmasına izin veriyor bazı kullanıcılar bu sınırı zorluyor.Sadece işinize yarayacak hashtag kullanımı sizin için daha yararlı olacaktır. Örneğin köpek paylaşımı yaptınız hashtag olarak #köpek #dog #animal yazmanız sizin için yeterlidir.


Düzenli Paylaşımlar


Amacınız İnstagram da yüksek takipçi sayılarına ulaşmaksa en önemli noktalardan birtanesi düzenli paylaşım yapmaktır, bu sayede hem yeni takipçiler kazanıp hem de takipçilerinizin sizi takip etmeyi bırakmasını engelleyecektir.

Etkileyici Filtreler

Paylaşımlarınızda filtre kullanmaktan çekinmeyin, fazla boğmadan en uygun filtreyi bulduğunuzda sizde sonuçtan hoşlanacaksınız.

Soru Sorun, Yorum Yapın, Beğenin


Diğer makalelerimde de söylediğim gibi etkileşim en önemli faktör, paylaşımı yapıp takipçi beklemeyin yorum yapanlarda sohbet ortamına girin fikirlerini alın, bu sayede takipçi sayınızdaki artışı farkedeceksiniz.

Instagram Takipçi Hilesi


Pek tavsiye etmediğimiz bir yöntem olsa da takipçi hileleri kullanarak bir miktar takipçiye ulaşabilirsiniz ama bu konuda çok dikkatli olmak gerekir, özellikle sizden İnstagram şifrenizi isteyen sitelere kesinlikle güvenmeyin. Şifrenizi girmenizi istiyorsa büyük ihtimal hesabınız belirli takipçiye ulaştığında sizden çalınıp başka kişilere satılacaktır!

 


Next Post
No Comment
Yorum Yap
comment url