Youtube ’dan Para Kazanmanın Yeni Yöntemleri 2021


Youtube ’dan Para Kazanmanın Yeni Yöntemleri 2021


Günümüzde birçok internet kullanıcısının saatler geçirdiği youtube platformu, kullanıcılarına milyarlarca dolar para kazandırdı. İnternetten para kazanmak isteyenlerin birçok kez denediği youtube, bazı kişileri hüsrana uğratsa da birçoğunu zengin etti. Son model arabalarla video çeken youtuberları görmüşsünüzdür ayda 10 binlerce lira kazanan youtuberlar bu konuma nasıl geldi? Sizler için youtube dan para kazanmanın yeni yollarını  araştırdık, makalemizi sonuna kadar okuyarak sizde youtubedan para kazanma yolunda ilk adımı atmış olacaksınız.

Youtube İş ortağı Programı ile Para Kazanma

En çok kullanılan yöntem youtube un kendi sunduğu para kazanma yöntemi olan youtube iş ortağı programı ile para kazanabilmek için bazı şartlar bulunuyor.

Youtube iş ortağı ile para kazanma şartları

Kanalınızın son 12 ay içerisinde en az 4000 saatlik toplam izlenme süresine ulaşmış olması
En az 1000 aboneye sahip olmak.
YouTube para kazanma politikalarının tümüne uymak

Yukarıdaki şartları yerine getirdiğinizde Youtube dan para kazanmaya başlayabilirsiniz. Yukardaki şartları yerine getirmek için bazı önemli noktalar var, en önemli nokta özgün olmak, oluşturduğunuz video içerisinde telif içeren unsur barındırmamalı ve video süresinin 5 dakikadan az olmaması. Bu şartları yerine getiren kanallar kısa sürede para kazanmaya başlayabilir.

İnsanların paylaştığı videoları düzenleyip tekrar paylaşıp para kazanmayı düşünen insanlar, bir süre sonra paylaştığınız videolar eşleşip youtube dan uyarı alacaksınız. Birkaç uyarı sonunda hesabınız kapanacaktır. Bazı uygulamalarla eşleşen video sorunu aşılsada kendi içeriğinizi üretip özgün kanalınızın olması sizi bir adım öne çıkaracaktır çünkü youtube özgün kanalları sever.

Youtube videolarınızda satış yaparak para kazanma

Youtube videolarınızda ürün tanıtımı yapıp satış yapabilirsiniz. Ülkemizde yeni kullanılmaya başlayan bu yöntem Amerika'da sıkça kullanılmakta. Özellikle kadın kullanıcılar, kıyafet ve makyaj ürünlerinin satışını yaparak yüksek miktarlarda para kazanabiliyorlar

Web sitenize hit çekerek para kazanma

Youtube da paylaştığınız videoların açıklama kısmına veya video içinde websitenizi paylaşarak sitenize hit çekebilirsiniz bu sayede sitenizde bulunan reklamlardan para kazanabilirsiniz.

Eğitim Videoları ile Para kazanma

Herhangi bir yeteneğiniz mi var? resim müzik dans vb. insanlara ders vererek para kazanabilirsiniz. Youtube a gelen yeni özellik olan KATIL ile para kazanabilir ek gelir elde edebilirsiniz.

Youtube Hesabı Satarak Para Kazanma

Belirli abone sayısına ve izlenme sayısına ulaşmış hesapları satarak para kazanan birçok kullanıcı bulunmakta özellikle 4000 bin dakika ve 1000 abonesi olan kanallar satışı en kolay kanallardır. Aynı anda 2 3 kanal kasarak binlerce lira para kazanabilirsiniz.

Sizde makalemizde paylaştığımız yöntemlere para kazanmaya başlayabilirsiniz. Yeni yöntemler geldikçe makalemiz güncellenecektir.


Next Post Previous Post
No Comment
Yorum Yap
comment url