Evde Paketleme Yaparak Para Kazanma (Aylık 2000-5000 TL Arası Ek Gelir)

Evde Paketleme Yaparak Para Kazanma


Evde Paketleme Yaparak Para Kazanma (Aylık 2000-5000 TL Arası Ek Gelir)

Covid pandemisi nedeniyle işsiz kalan insanların bir ümit evde iş imkanlarını araştırdıklarını görüyoruz. Bir çoğu evde iş yapma vaadiyle kandırılıp kapora adı altında dolandırılıyor özellikle birçok İnstagram sayfası insanlara bize 250 TL kapora gönderin size evde paketleme işi vereceğiz deyip ortadan kayboluyorlar. Bu makalemizde sizlere evde yapacağınız işleri dolandırılmadan nasıl bulacağınızı anlatacağız.

Önemli Not: Hiçbir Firma Sizden Kapora İstemez !

Covid pandemisinin de etkisiyle birçok firma paketleme işlerini evlere vermeye başladı, daha önceden de evde paketleme yaptıran firmalar vardı ancak bu sayı bir hayli arttı, pandemi nedeni ile işsiz kalan birçok insanda evde paketleme işlerine yöneldi. Bu durum evde paketleme işlerine ulaşmayı zorlaştırsa da günümüz ihtiyaçları nedeniyle birçok firma evde paketleme işi vermektedir.


Evde paketleme işi veren firmalar özellikle ekibi olan insanlarla çalışmak istiyor. Bu sayede toplu olarak işlerini halletmiş oluyorlar, bu yüzden ilk önce en az 2 3 kişilik bir ekip kurmaya çalışın, özellikle 5 6 kişilik ekipleri olan insanlar daha avantajlı oluyorlar. Sizde evde paketleme işi yapmak istiyorsanız, ilk önce ekibinizi kurun iş bulma konusunda daha avantajlı olacaksınız.

Birçok firma paketleme işleri için personel istihdam etmek için sermaye bulamamaktadır. Özellikle küçük firmalar istihdam açıklarını evde iş vererek kapatmaktadır, sizde bu sayede evde paketleme yaparak gelir elde edebilirsiniz. Özellikle covid pandemisi nedeniyle evde kalan insanlar vakitlerini paketleme yaparak geçirerek ayda binlerce lira para kazanabilirler.

NE KADAR KAZANABİLİRİM ?

Evde paketleme işlerinde sizlere ne kadar kazanacağınızla ilgili bir şey diyemeyiz, ne kadar kazanacağınız ne kadar çalışacağınıza bağlıdır. Ayda 1000 lirada kazanabilirsiniz 5 bin lirada...

HANGİ İŞLERİ YAPABİLİRİM?

Ülkemizde en çok aşağıda verdiğimiz paketleme işleri yaptırılıyor;

Kına Paketleme

Evcil Hayvan Maması Paketleme

Sabun Paketleme

Tesbih Paketleme

Mum Paketleme

Plastik Bardak Paketleme

Cerrahi Maske Paketleme

Telefon Kılıfı Paketleme

Vida Paketleme

Aksesuar Paketleme

Boncuk Paketleme

Deniz Gözlüğü Paketleme

Poşet Paketleme

Zımba Makinesi Paketleme

Alyan Anahtarı Paketleme

EVDE PAKETLEME İŞLERİNİ NASIL BULABİLİRİM ?

Malesef ülkemizde olan yüksek işsizlik oranı yüzünden evde paketleme işi bulmak zorlaşmış olsada imkansız değil. Yukarda paylaştığımız paketleme işi veren firmaları arayıp doğrudan firmalara ulaşabilirsiniz. Firmalara ulaşamazsanız organize sanayi bölgelerine gidip firmalarla görüşebilirsiniz, yada bir diğer seçenek olarak sitemizin altta bulunan yorum kısmına bulunduğunuz şehri, yapabileceğiniz işi ve mail adresini bırakarak firmaların size ulaşmasını sağlayabilirsiniz. 
Not:Cep telefon numaranız gibi kişisel bilgilerinizi herkese açık alan olan yorum kısmına yazmayın mail adresiniz firmaların size ulaşması için yeterli olacaktır.



Next Post Previous Post
4 Comments
  • Blogger
    Blogger 3 Nisan 2021 22:45

    Evde yapabileceğim iş istiyorum yardımcı olursanız sevinirim

  • Müjde
    Müjde 7 Nisan 2021 15:05

    Paketleme işi yapmak istiyorum çok ihtiyacım var lütfen dönüş saglayabilirmisiniz
    Gaziantep

  • Müjde
    Müjde 7 Nisan 2021 15:06

    nmctnky@gmail.com

  • Funda demirtürk
    Funda demirtürk 8 Nisan 2021 08:22

    Bana yardımcı olursanız sevinirim gerçekten çok ihtiyacım var eve katkıda bulunmak istiyorum daha doğrusu başka gelirim yok

Yorum Yap
comment url