Kripto Para Kazandıran Mobil Uygulamalar

Kripto Para Kazandıran Mobil Uygulamalar

 Son yılların en çok ilgi gören konusu kripto para sektörü gün geçtikçe daha da yayılmakta. Bir çok insan Kripto Para borsasında parasını katlamaya çalışıyor, bunun için bir miktar yatırım yapmanız gerekiyor, peki hiç para yatırmadan Kripto Para kazanabileceğinizi söylesek. Yazımızın devamında mobil uygulamalar ile nasıl kripto para kazanabileceğinizi anlatıyoruz.



Mobil Cihazınızla Kripto Para Kazanmak Mümkün mü?

Kripto para madenciliği yatırım gerektiren bir gelir kaynağı, güçlü işlemciler gelişmiş ekran kartları istiyor. Kripto paralar gün geçtikçe değer kazanırken yeni madencilik yolları da çıkmaya başladı, özellikle bulut madenciliği mobil cihazınızla bile kripto para madenciliği yapmanıza olanak sağlıyor.

Bulut ( Cloud ) Madenciliği Nedir ?

Kripto Para madenciliği, hem ekipman hem de harcadığı elektrik miktarının fazla olması nedeniyle yüksek maliyet gerektirmektedir. Ekipman ihtiyacı gerektirmeyen bulut madenciliği, şirketler tarafından karşılanan sistemler ile sizin her cihazda mining yapmanızı sağlıyor. Cihazların bakımı, soğutması gibi derdiniz olmadan sadece madenciliğe odaklanmanızı sağlayan bu sistem ile kripto para madenciliği ekosistemine girebilirsiniz. Kiraladığınız server üzerinden yapılan bulut madenciliği ilerde en çok kullanılan kripto para madenciliği olması öngörülüyor. Özellikle ülkemizde yüksek fiyatlı donanımlara ulaşmak oldukça zor, stok sorunu yaşanan ekran kartlarının fiyatları gün geçtikçe artmakta, buda bulut madenciliğinin faydasını birkez daha göstermektedir. Sizde aşağıda paylaştığımız uygulamalar ile ufak çapta bulut madenciliği yapabilirsiniz. Unutmayın bu yöntem ile donanım madenciliği ile kazanılan paralara ulaşmanız mümkün değil.




Exenox Mobil Mining Uygulaması

Exonox, günlük kripto para kazanmanızı sağlayan basit bir bulut mining uygulamasıdır. Kayıt aşamasını geçtikten hemen sonra madenciliğe başlayabileceğiniz Exenox Mobil Mining ile Exonox Coin kazanacaksınız.



ThunderCore Hub Uygulaması

Yakın bir zamanda çıkan uygulama, mobil cihazınız ile mining yapmanıza olanak sağlıyor. Uygulamaya kayıt olduktan sonra gireceğiniz madencilik bölümü ile kripto para kazanabileceksiniz. ThunderCore uygulaması, TT Token adı verilen kripto para kazanmanızı sağlayacaktır. TT Token bir çok kripto para borsasında yer almaktadır.


Electroneum Uygulaması

2017 yılından beri mobil minnig sektöründe olan Electroneum Uygulaması, mobil cihazınızla Kripto para madenciliği yapmanıza olanak sağlıyor. Uygulamayı indirip kayıt olduktan sonra hesabınızı onaylamanız istenecek. Hesabınızı onayladıktan sonra minnig işlemine başlayabileceksiniz. Madencilik 1 hafta otomatik devam edecektir yapmanız gereken tek şey her hafta girip madenciliği başlatmanız.


Mobil madencilik sektörü fazla gelişmemiş olsa da kullanıcı sayıları oldukça fazla bazı durumlarda çekim yapamadıklarını dile getiren insanlar bulunmakta. Yukarıda paylaştığımız uygulamalar sizler için gelir kaynağı olabilir veya hiçbir kazanç elde etmenizi sağlayamayabilir. Bu yüzden emek sarf etmeden önce forum sitelerinden uygulamaları araştırıp daha sonra kayıt olmanızda fayda var.



Bu Yöntemleri Denediniz mi?



Next Post Previous Post
No Comment
Yorum Yap
comment url