Gerçek Para Kazandıran Oyunlar 2021 ( Oyun Oynayarak Para Kazan )

Gerçek Para Kazandıran Oyunlar 2021 

Her gün milyonlarca insan oyun oynuyor, birçoğu bunu eğlence için yapıyor olsa da bir kısmının amacı para kazanmak. Bu yazımızda oyun oynayarak nasıl para kazanabileceğinizi anlatacağız.



Oyun Oynayarak Para Kazanmak Mümkün mü ? 

Oyun oynayarak para kazanmak gerçekten mümkün olabilir mi ? Yıllardır birçok insan para kazanabilmek için ağır şartlarda çalışırken, günümüzde insanlar sadece bilgisayar başında oyun oynayarak para kazanabiliyor. Özellikle sürekli bilgisayar başında olan insanlar için hem iş hem eğlence olabiliyor. Sizler için hem eğlenip hem de para kazanabileceğiniz oyunları araştırdık. Oyunların çoğu popüler, bir çoğunuzun oynadığı oyunlar belki de bu oyunlardan para kazanabileceğinizi bilmiyordunuz, bu yazı sayesinde sizde oynadığınız oyunlardan nasıl gelir elde edebileceğinizi öğreneceksiniz.

1.Valorant

Geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen, Riot Games oyunu olan Valorant ilk çıktığı günden itibaren en çok oynanan oyunlar arasına girdi rekabetçi bir oyun olan Valorant içinde barındırdığı lig sistemi ile insanları büyük bir yarışın içine itiyor, bu yarışta geri kalıp hesap satın alarak yarışa girmek isteyenler oldukça fazla, sizde Valorant hesabı kasarak satış sitelerinde satabilirsiniz, hesabınızın ligi ne kadar yüksek olursa o kadar para kazanırsınız.


2.CS GO

Yılların eskitemediği oyun Cs Go, bir çok oyuncunun her gün oynadığı rekabetçi FPS oyunudur. Profesyonel ligleri olan milyonlarca dolarlık turnuvalar düzenlenen Cs Go, ülkemizin de en gözde oyunlarındandır. Oyun içi eşya satışı yaparak binlerce lira para kazandırabilecek kapasiteye sahiptir. Tabi ki şans faktörü fazla olan bu sistemde, ne kadar kazanabileceğiniz sandıktan ne çıkacağına bağlı.


3.League Of Legends ( Lol )

Riot Games tarafından 2009 yılında yayınlanan League Of Legends, moba oyunu denilince akla gelen ilk oyunlardan bir tanesi. Uluslar arası turnuvalar, büyük etkinliklerle her yıl kendinden söz ettiren League Of Legends, ülkemizde de en çok oynanan oyunlardan bir tanesidir. Rekabetçi faktörü ön planda olan oyunda insanlar üst liglerden hesap satın almak istiyor. Sizde hesap kasarak belirli liglere geldiğinizde hesabınızı satabilirsiniz.


4.Pubg

Pubg, çıktığı yıldan beri en çok oynanan oyunlar arasında yerini korumaya devam ediyor. Mobil versiyonu ile de listede zirvede olan Pubg, 100 kişinin birbiriyle savaşıp, sona kalan bir kişinin kazandığı bir hayatta kalma oyunudur. Oyunu kazandığınızda kazandığınız hediyeleri Steam markette satarak para kazanabilirsiniz.


5.Rust

Zorlu koşullarda hayatta kalıp diğer oyuncularla savaştığımız Rust, 2021 yılında ani bir yükselişle en çok oynanan oyunlar arasına girdi. Steam merkezli diğer oyunlar gibi bu oyunda da oyun içi kazandığınız ödülleri Steam pazarında satarak para kazanabilirsiniz.


Oyun oynayarak para kazanmak artık hayal değil, yukarıda paylaştığımız oyunların milyonlarca oyuncusu bulunuyor, talep çok fazla olan bu oyunlar sayesinde sizde para kazanabilirsiniz. Steam pazarı dışında yaptığınız satışlarda dikkatli olmanızda fayda var. Satışı yaptığınızda paranızı alamayacağınızı düşündüğünüz kişilerle alışveriş yapmayın.

Next Post Previous Post
No Comment
Yorum Yap
comment url