Kripto Para Kazandıran Uygulamalar (8 Adet Güncel Uygulama) 2021

 Kripto Para Kazandıran Uygulamalar Güncel Uygulamalar

Kripto para sektörü gün geçtikçe daha da yaygınlaşıyor, kripto para cüzdanı olan kişi sayısı gittikçe artıyor, çoğu insan parayla kripto para alsa da bazen para vermeden kripto para kazanmak daha da cazip hale geliyor.  Bu yazımızda sizler için incelediğimiz bedava kripto para kazandıran 8 uygulamayı tanıtacağız. Bu uygulamaları kullanarak sizde kripto para cüzdanı sahibi olup bedava kripto para kazanmaya başlayacaksınız.


Kripto Para Kazandıran Uygulamalar 2021

Kripto Para Kazandıran Uygulamalar

1.ThunderCore Hub Mobil Uygulaması

ThunderCore, yakın zamanda tanıtılan mobil mining uygulamasıdır, uygulama ile mobil madencilik yaparak kripto para kazanabilirsiniz. Belirli saatlerde uygulamaya giriş yaparak TTToken adı verilen kripto parayı hesabınıza ekleyebilirsiniz. Bir çok borsada listelenen TTToken kolayca çekilebiliyor. Yeni kayıt bonusu olan ThunderCore, üye olduktan sonra bir miktar TTToken'i hesabınıza ekleyecektir.

2.Socios Uygulaması

Socios, para yatırmadan kripto para kazandıran mobil uygulamalar arasında en çok kazandıranlar arasında yerini koruyor. Birçok kripto para kullanıcısı tarafın dan bilinen bu uygulama, Chiliz borsasının alt uygulamasıdır. Chiliz borsası, Socios uygulaması içerisinde, Galatasaray, Barcelona gibi birçok futbol takımının tokenlerini içerisinde barındırıyor. Günün belirli saatlerinde token kazandıran bu uygulama ile token avına çıkabilirsiniz.

3.Exenox Uygulaması

Exonox, mobil madencilik yapmaya olanak sağlayan bir altcoin olarak piyasaya çıktı, birçok kullanıcısı olan Exenox hergün büyümeye devam ediyor. Uygulama içerisinde madencilik yaparak Exenox Coin kazanmanıza olanak sağlayan bu uygulama ile kazandığınız coinleri hemen çekebiliyorsunuz.

4.Freebitco.in Uygulaması

Frebitco.in, para kazandıran mobil uygulamalar arasında en çok kullanılanlar arasında yerini koruyor, bu uygulama ile saat başı çark çevirerek Bitcoin kazanmanıza olanak sağlıyor. Ödül sisteminde en fazla 200 dolar olan bu uygulama ile kripto para kazanmak çok zor değil, tek yapmanız gereken her gün belirli saatler arasında girip çarkı çevirmek.

5.Peerbet Uygulaması

Peerbet, yakın zamanda çıkan bedava kripto para kazandıran uygulamalardan biriridir, KIN Token adında sanal para kazandıran bu uygulama ile para kazanmak için yapmanız gereken tek şey reklam izlemek. Her geçen gün kullanıcı sayısı ardan Peerbet uygulaması öne çıkmaya devam etmektedir, uygulama öne çıktıkça KIN Token sanal paranın değeri gün geçtikçe artmaktadır. Bir çok borsada işlem gören KIN Token, kolayca paraya çevrilebiliyor.

6.Money Whale Uygulaması

Money Whale uygulaması, reklam izleyerek ve uygulama içerisindeki oyunu oynayarak kripto para kazandıran bir mobil uygulamadır, referans sistemi de bulunan bu uygulama ile davet ederek kazancınızı katlayabilirsiniz.

7.Cointiply Uygulaması

Cointiply, görev yaparak kripto para kazandıran mobil uygulamadır, websitesi ve mobil uygulaması bulunan Cointiply içerisinde yüzlerce oyun barındırıyor, oyunları oynadıkça kripto para kazanıp, biriktirdiğiniz kripto paraları sanal cüzdanınıza kolayca aktarabilirsiniz.

8.TFF Blackstar Uygulaması

TFF Blackstar, reklam izleyerek, anket doldurarak ve görevleri yerine getirerek kripto para kazandıran bir mobil uygulamadır, TBX adında kendi sanal para birimi olan bu uygulama ile kazanılan coinleri anlaşmalı borsalara aktarıp paraya dönüştürebilirsiniz.


Next Post Previous Post
No Comment
Yorum Yap
comment url