Android Kripto Madenciliği: Telefonda Kripto Madenciliği Nasıl Yapılır (2022)

 Telefonda Kripto Madenciliği Nasıl Yapılır

Android telefonlarda ve bilgisayarda kripto para madenciliği nasıl yapılır sorunu birçok kez bizlere soruluyor Bu yazımda sizlere bu soru hakkında ayrıntılı olarak cevap vereceğim, yazımız sizlerin Android kripto madenciliği kavramını anlamanıza yardım edecek.

Android Kripto Madenciliği

Android Telefonunuzu Kullanarak Kripto Para Madenciliğine Başlayın

Kripto para madenciliği günümüzde birçok insanın yapmak istediği en kolay para kazanma yollarından bir tanesidir, biraz yatırım yaparak kripto para madenciliği yaparak para kazanılabiliyor peki ya yatırım yapmadan android cihazınızla kripto para kazanabileceğinizi söylesem. Sizler için android cihazınızla kripto para kazanabileceğiniz platformları derledik.

Kripto Para Kazandıran Uygulamalar

1.Storm Play

Storm Play, bu uygulama farklı firmaların ürünlerini deneyerek kripto para kazanmanızı sağlar. Uygulama içerisinde alışveriş yaparak da kripto para kazanmanızı sağlayan bu uygulama ile cüzi miktarlarda kripto para kazanabilirsiniz.

2.Sweatcoin

Sweatcoin, egzersiz yaptığınızda bitcoin kazandıran mobil madencilik ve spor uygulamasıdır, ne kadar egzersiz yaparsanız okadar kazanırsınız. Uygulama aktivitelerinizi takip eder ve bu aktivitelerinizi jetona çevirir.

3.Coin Club

Coin Club, blockchain haberlerini ve gerçek zamanlı dinamikleri sağlayan bir mobil uygulamadır. Kendi içinde yatırımcı bir topluluğu olan Coin club kullanıcılarına token ödülleri verir.

4.Alien Run

Alien Run, oyun  oynayarak bitcoin kazanabileceğiniz mobil kripto para kazanma oyunudur. Bitcoin Aliens tarafından sunulan bu oyunu Android 3.0 ve İos 8.0 üstü cihazlarda kullanabilirsiniz.

5.Blockchain Game

Blockchain Game, Bitcoin Aliens tarafından sunulan ve geliştirilen bir madenci uygulamasıdır. Bu uygulama oyun oynayarak Bitcoin kazanmanızı sağlar.

Yukarda sizler için mobil cihazınınla kripto para kazanmanızı sağlayacak uygulamaları inceledik sizde bu uygulamaları kullanarak kripto para kazanabilirsiniz .




Kazanioz.com Sizlere Yatırım tavsiyesi vermemektedir. Kazanioz.com sitesinde anlatılan para kazanma yöntemlerini yapıp yapmamak sizinle ilgili bir durumdur herhangi koşulda sorumluluk kabul edilmeyecektir.

Previous Post
No Comment
Yorum Yap
comment url