İnstagram Sayfa ve İçerik Fikirleri

 


İnstagram Sayfa ve İçerik Fikirleri

İnstagram Sayfa ve İçerik Fikirleri bulma konusunda bir çoğumuz zorlanıyoruz, aslında gözümüzün önünde birçok kişi yüksek takipçiler kazanıyor ve geçim kaynağı olarak instagramı kullanıyo.Evet yanlış duymadınız ayda 10 bin Tl gibi yüksek miktarlarda para kazanan küçük sayfalar var. Aşağıdaki makalemizden intagramda para kazanma yöntemlerinini inceleeyebilirsiniz.



Amacınız ne ? satış yapmak mı? yoksa fenomen olmak mı? Birçok kişinin amacı sadece para kazanmak olsada intagramı hayat biçimi olarak kullanan insanlar var, ama bizim için önemli olan sizlere en çok takipçiyi kazandıracak sayfa fikirleri bulup instagramı geçim kaynağı olarak kullanmanızı sağlamak.Sayfa fikrinizi bulduktan sonra yukarda paylaştığımız İnstagram ile Ayda 4.300 TL Para Kazanma Hemen Öğren adlı makalemize tıklayarak para kazanma yöntemlerini öğrenebilirsiniz.

Size En Çok Kazandıracak İnstagram Sayfaları


1)Seyahat


Düşünsenize hem geziyorsunuz hem de para kazanıyorsunuz, evet yanlış okumadınız bir çok seyahat sayfası instagramda en çok kazanan sayfalar arasında insanlar sürekli yeni yerleri görmeyi ister seyehat ederken çektiğiniz fotoğraflarla sizde yüksek kitlelere ulaşabilirsiniz.

2)Güzellik

Sosyal medyanın güzellik endüstrisi üzerinde büyük etkisi var özellikler güzellik ürünleri tanıtan fenomenler sayesinde gençlerin yüzde 65'i güzellik ürünlerini sosyal medya ve fenomenler aracılığı ile keşfediyor. Sizin de makyaj yeteneğiniz varsa hemen başlayın özellikle IGTV ile daha uzun videolar koyabiliyor olmanız makyaj videoları çekenler için büyük bir avantaj!

3)Moda


Modaya ayak uydurmak günümüzde zor da olsa bir çok kişi için vazgeçilmezdir.Günümüzde sosyal medya yeni ürünler keşfetmek, moda trendlerini takip etmek, moda fikirlerini arttırmak için kullanılmakta.Takipçilerinize yeni ürünler keşfetmelerini sağlamak ve satın alabilmeleri için etiketler kullanabilirsiniz.

4)Sağlık Fitness


Günümüzde her ihtiyacımızı sosyal medyadan karşılamaya çalışıyoruz bunun içinde en büyük payıda fitness paylaşımları yapan sayfalar yeralıyor sizinde bu konuda ilginiz varsa fitness sayfası açarak paylaşımlar yapabilirsiniz düzenli paylaşım yaparak sizde en  büyük instagram sayfalarına ulaşabilirsiniz.

5)Fotoğraf

Günümüzdeki cep telefonları profesyonel fotoğraf makinelerine yakın çekimler yapabilmeyi başarıyor sizde fotoğraf çekmeyi seviyorsanız günlük hayatınızda çektiğiniz çiçek böcek fotoğrafları bile sizin için yeterli olacaktır unutmayın sadece yediği yemekleri paylaşıp fenomen olan insanlar var.

6)Müzik Aletleri


Müzik dinlemeyen sevmeyen kimse yoktur.İnsanların birçoğuna sorduğumuzda herhangi bir müzik aleti çalmayı istediklerini söylüyorlar sizinde bu konuda yeteneğinizmi var ufak tüyolar verdiğiniz yada sadece insanlara istedikleri parçaları çalarak büyük kitlelere ulaşabilirsiniz.

7)Hayvanlar


Günümüzde birçok evcil hayvanın instagram hesabı var evet yanlış duymadınız sizde evcil hayvanınızın günlük yaşantısını paylaşabilecğiniz bir instagram sayfası açabilirsiniz bu birçok kişinin hoşuna gidecektir.

8)Kendin Yap DIY


Sizde kendi kendinize bişeler üretmeyi seviyorsanız bunu insanlarla paylaşabileceğiniz sayfa kurabilirsiniz.Nasıl yapılır tarzı sayfalar instagramda en çok takipçisi bulunan sayfalardır.


Next Post Previous Post
No Comment
Yorum Yap
comment url