Sweatcoin Nedir ? Yürüdükçe Kazandıran Uygulama 2021

 

Sweatcoin Nedir ? Yürüdükçe Kazandıran Uygulama 2021


Online spor uygulaması sweatcoin, dünyanın en çok indirilen uygulamalar arasına girdi. Siz yürüdükçe size para kazandıran uygulama Dünya Sağlık Örgütü gibi dünyanın en büyük kuruluşlarının da desteğini almayı başardı.

2021 yılında kripto para piyasasına giren uygulama tamamen ücretsiz olmakla birlikte yürüyüş yapmak dışında, anket doldurarak ve arkadaşlarını davet ederek de Sweatcoin kazanmanıza olanak sağlıyor.


Sweatcoin Uygulaması Nasıl Kurulur ?

Öncelikle marketten uygulamamızı indiriyoruz daha sonra kayıt işlemlerine başlıyoruz. Bilgilerinizi doğru girmeye dikkat edin para çekerken hesap bilgileriniz ile banka bilgileriniz uyuşmazsa bütün emekleriniz boşa gidebilir. Kayıt işleminden sonra mail adresinize gelecek olan aktivasyon mailini onayladığınızda sizde yürüyüş yaparak para kazanmaya başlayacaksınız.


Uygulama Nasıl Çalışıyor ?

Android ve İos işletim sistemlerinde çalışan uygulama GPS verilerini kullanarak adımlarınızı sayıyor, iki işletim sisteminde de akıllı saat destekleyen uygulama ile hem Sweatcoin kazanacaksınız hem de sağlıklı yaşama adım atmış olacaksınız.


Sweatcoin Kaç TL ?

Sweatcoin, ivmeölçer ve GPS kullanarak adımlarınızı takip eder, 1000 adım attığınızda 0.95 coin ödeme alırsınız. Kazandığınız coinlerden %5 komisyon  alınır. 20.000 Sweatcoin karşılığında 1000 dolar kazanırsınız. Sweatcoin kazanmak göründüğü kadar kolay değil ve günlük 5 sweatcoin kazanabiliyorsunuz. Hesabınızı yükseltirseniz günlük sınırsız sweatcoin kazanabilirsiniz, hesap yükseltme sweatcoin ile yapılabiliyor. Sweatcoin para çekme işlemi ile paranızı hesabınıza aktarabilirsiniz. 

Sizde hem yürüdükçe para kazanmak istiyorsanız bu uygulama tam size göre, isterseniz kazandığınız Sweatcoinleri anlaşmalı derneklere bağışlayabilirsiniz..

Next Post Previous Post
No Comment
Yorum Yap
comment url