GameFİ Sistemi İle Oyun Oynayarak Para Kazan

GameFİ Sistemi İle Oyun Oynayarak Para Kazan

GameFİ adını son zamanlarda sıkça duyar olduk, çok yeni bir sistem olmasına rağmen adını sıkça duyduğumuz GameFİ  ile nasıl para kazanabileceğinizi bu yazımızın sonunda öğreneceksiniz.

GameFİ Nedir?

GameFİ Nedir?

GameFİ, oyunlardan kripto para kazanmayı daha güvenli hale getiren Blockchain temeline dayanan finans sitemidir. İsmi DeFİ teriminden ilham alınarak oluşturulmuştur. Açılımı 'Game Finance' demek olan GameFİ,  Türkçe anlamı Oyun Finansı'dır. Oyun dünyasındaki kripto para finansal işlemleri GameFİ ile daha kolay ve güvenli hale gelmektedir.


GameFİ Token Nedir?

Kendi blok zincirine bağlı birçok kripto para ve DeFİ olmak üzere projeler barındıran, GameFİ sistemine uyan oyunlara özel kripto varlık birimleri bulunuyor. Kendilerine özel blok zinciri bulunmayan, uygun blok zinciri üzerine kurulmasıyla ortaya çıkan bu kripto varlıklar token olurken, DeFİ özellikleri taşıyan bir oyunsa, GameFİ token olarak adlandırılır.

Günümüz itibari ile piyasada yüzlerce GameFİ tokeni bulunmaktadır, Aşağıdaki listede yazının yazıldığı tarih itibari ile en değerli 10 GameFİ tokenini paylaşacağız.

  • Axie Infinity
  • Decentraland
  • Enjin Coin
  • The Sandbox
  • BakeryToken
  • Ultra
  • MyNeighborAlice
  • BORA
  • Verasity
  • WEMIX

Yukarda paylaştığımız Tokenler yazının paylaşıldığı tarihte en popüler GameFİ tokenleridir. Kripto Piyasası hergün değişebilmektedir o yüzden tam olarak güncel liste paylaşamayabiliriz. Kripto borsa sitelerinden en güncel listeyi bulabilirsiniz.


GameFİ Token Nasıl Elde Edilir?

GameFİ tokeni elde etmek için iki yöntem bulunmaktadır, ya kripto borsa sitelerinden satın alacaksınız yada GameFİ oyunları oynayarak GameFİ tokeni kazanacaksınız.


En Popüler GameFİ Token Kazanabileceğiniz Oyunlar

GameFİ tokeni kazanabileceğiniz birçok oyun bulunmaktadır  bunlardan en popülerlerini sizin için araştırdık. Aşağıda paylaştığımız oyunları oynayarak sizde GameFİ tokeni kazanabilirsiniz.

Axie Infinity

Axie Infinity, oyna kazan türünde olan oyunlardan en popüler olanıdır, Pokemona benzer yapıysıyla birçok oyuncuyu kendine çeken Axie Infinity, oyun içinde bulduğunuz nadir yaratıkları satarak token kazanmanıza olanak sağlıyor.

Axie Infinity

Alien Worlds

Alienworld, dünya çapında 2 Milyondan fazla oyuncusu bulunan, kaynaklar için savaş verdiğiniz bilim kurgu oyunudur. Kendi para birimi olan Trillium madenciliği yaparak para kazanabilirsiniz. Madencilik yapabilmek için oyun içi kart satın almanız gerekiyor. Savaşarak, görev yaparak birçok yöntemle kripto para kazanabileceğiniz bu oyun Wax Blok zinciri üzerinden çalışıyor.


Alien Worlds


CryptoBlades

CryptoBlades, browser tabanlı rpg oyunudur. Binance Smart Chain altyapısını kullanan oyun, Skıll adlı kendi para birimini kullanmaktadır. Oyuna başlarken çok düşük miktarda BNB almanızı istiyor, daha sonra savaşarak ve görevler yaparak token kazanmaya başlayabilirsiniz.

CryptoBlades







Kazanioz.com Sizlere Yatırım tavsiyesi vermemektedir. Kazanioz.com sitesinde anlatılan para kazanma yöntemlerini yapıp yapmamak sizinle ilgili bir durumdur herhangi koşulda sorumluluk kabul edilmeyecektir.



 

Next Post Previous Post
No Comment
Yorum Yap
comment url